Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
Прибл. 114,5 мм x 104 мм x 100,5 мм
Тежина
625 гр.

Функции на приемникот

Дигитален приемник
Да
Антена за AM
Да
Антена за FM
Да
FM (MHz)
87,5-108,0MHz
AM (kHz)
531-1602kHz
Однапред поставени
Да

Часовник

Аларм со зуење
Да
Аларм со радио
Да
Аларм
Двоен
Функција за одложување
Да
Продолжено одложување
Да
Поставување на времето
Да

Моќност

Тип на батерија
230 V AC, 50 Hz и помошна батерија CR2032

Звучник

Димензии на звучник
4,0 см
Систем на звучници
Моно звучник

Што има во пакетот

  • AM кружна антена
  • Гаранција
  • Упатство за употреба
Placeholder

Функции

Проекција на часовник

Овој радио часовник може да го проектира времето на ѕид или на таван. Благодарение на прилагодливиот агол на проектирање и контролата на фокусирање, сликата од времето можете да ја поставите секаде каде што ќе посакате и таа секогаш ќе биде остра.

Дигитален приемник

Заборавете на рачното пребарување. Со дигиталниот приемник можете лесно да ги пронајдете омилените станици и брзо да пристапувате до нив, бидејќи можете да зачувате 10 фреквенции (FM: 5 и AM: 5).

Полнач за телефон

Напредниот радио часовник има USB приклучок кој овозможува полнење на паметни телефони. Никогаш не останувајте без енергија!

Нема напојување, нема проблем

Ќе ве разбуди по секоја цена! Дури и ако има прекин во напојувањето, алармите ќе се активираат во однапред определеното време.

Напредни функции за аларм

Овој радио часовник се испорачува со две различни поставки за аларм. Може да Ве разбуди нежно со радио или пријатни звуци од природата. Исто така, достапни се функции за продолжено одложување и зуење со прогресивно зголемување на јачината на звукот.

Стилски дизајн

Елегантен стил и екран со завршна обработка со огледало. Сигурно ќе одговара со ентериерот на вашата спална соба.

Практичен уред

Прилагодување на светлината на екранот за удобно гледање и автоматско прилагодување за летно сметање на времето за уште поголема практичност.

Помошна батерија

Времето автоматски се поставува при првото вклучување, а часовникот не запира дури и ако има прекин во напојувањето.