Слика од Радио часовник со проектор за време
Слика од Радио часовник со проектор за време
Радио часовник со проектор за време на дело
Радио часовник со проектор за време на дело

Функции

Проекција на часовник

Овој радио часовник може да го проектира времето на ѕид или на таван. Благодарение на прилагодливиот агол на проектирање и контролата на фокусирање, сликата од времето можете да ја поставите секаде каде што ќе посакате и таа секогаш ќе биде остра.

Дигитален приемник

Заборавете на рачното пребарување. Со дигиталниот приемник можете лесно да ги пронајдете омилените станици и брзо да пристапувате до нив, бидејќи можете да зачувате 10 фреквенции (FM: 5 и AM: 5).

Полнач за телефон

Напредниот радио часовник има USB приклучок кој овозможува полнење на паметни телефони. Никогаш не останувајте без енергија!

Нема напојување, нема проблем

Ќе ве разбуди по секоја цена! Дури и ако има прекин во напојувањето, алармите ќе се активираат во однапред определеното време.

Напредни функции за аларм

Овој радио часовник се испорачува со две различни поставки за аларм. Може да Ве разбуди нежно со радио или пријатни звуци од природата. Исто така, достапни се функции за продолжено одложување и зуење со прогресивно зголемување на јачината на звукот.

Стилски дизајн

Елегантен стил и екран со завршна обработка со огледало. Сигурно ќе одговара со ентериерот на вашата спална соба.

Практичен уред

Прилагодување на светлината на екранот за удобно гледање и автоматско прилагодување за летно сметање на времето за уште поголема практичност.

Помошна батерија

Времето автоматски се поставува при првото вклучување, а часовникот не запира дури и ако има прекин во напојувањето.

Спецификации

  • Дигитален AM/FM радио приемник со 10 мемории за станици

  • Аларм за постепено будење и одложено будење

  • Функции за стандарден, двоен аларм и проекција на време

  • USB врска за полнење на вашиот паметен телефон

  • Помошната батерија го мери времето кога има прекин во напојувањето

Систем на звучници
Моно звучник
Димензии на звучник
4,0 см
Тежина
625 гр.

Што има во пакетот

AM кружна антена, Гаранција, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина