Слика од USB адаптер XQD
Слика од USB адаптер XQD
Слика од USB адаптер XQD
Спецификации
Совршено решение за брзо префрлување на големи податоци од XQD картички.
  • Компатибилност со мемориски картички XQD од серија G и серија M

  • Префрлете податоци од 60 GB за прибл. 3 минути

  • Се испорачува со продолжителен USB кабел

Интерфејс
Super Speed USB (USB3.1 Gen 1)
Тежини (прибл.)
Прибл. 30 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина