Слика од Читач за UHS-II SD/microSD во USB-размножувачот
Слика од Читач за UHS-II SD/microSD во USB-размножувачот
Слика од Читач за UHS-II SD/microSD во USB-размножувачот
Слика од Читач за UHS-II SD/microSD во USB-размножувачот
Слика од Читач за UHS-II SD/microSD во USB-размножувачот

Спецификации и функции

Читачот MRW-S3 за картички UHS-II SD/microSD во USB-размножувачот е неопходен за фотографите и видеографите кои сакаат да ја максимизираат ефикасноста при работата со неговата голема брзина, сигурност и стабилност. Овој размножувач има 4K HDMI-излез и брз полнач за паметни телефони со компатибилност за MacBook и Windows. Брзините за пренос на податоци достигнуваат 1000 MB/s(USB 3.1 Gen 2-врска), а достапна е и поддршка за максималната брзина на UHS-II SD-мемориските картички (до 300 MB/s).
  • Поддржува USB 3.1 Gen 2, со брзини на пренос до 1000 MB/s

  • Читач на картички microSD и UHS-II SD со брзина до 300 MB/s

  • USB PD IN до 100 W со индикатори за нивото на енергија преку USB за стабилно и прегледно управување со напојувањето

  • HDMI-излез (до 4K)

  • Практично носење со отстранлив кабел од типот USB-C кон USB-C за минимално абење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина