Слика од производот

Функции

Оптимизиран за картичките CFexpress Type A од Sony

Извлечете максимум од мемориските картички CFexpress Type A и SD од Sony со овој читач за картички со висока брзина. Компактниот дизајн и USB-приклучоците овозможуваат брз пренос на податоци и правење резервни копии каде и да сте.

Поддржува мемориски картички CFexpress Type A и SD UHS-II/UHS-I

Овој читач за картички е сè што ви треба за префрлување податоци од мемориските картички CFexpress Type A и SD.

Побрз пренос на податоци преку USB Type-C®

Благодарение на USB 3.2 Gen 2, MRW-G2 поддржува протокол за пренос на податоци SuperSpeed 10 Gbps пркеу приклучоците USB Type-C® (препорачано) и Type-A. Со уредот се испорачуваат кабли со високи перформанси за двата приклучоци заради широка компатибилност со уреди.

Едноставно користење

За да ви овозможи попрактично работење, вдлабнатината на отворот за картички ја намалува веројатноста за ненамерно исфрлување на картичката, а вградена е и LED-светилка (свети кога е вметната картичка, трепка кога чита податоци од неа). 

Компактен, практичен за носење и дизајниран за поефикасни работни процеси

Тенкиот и лесен дизајн на MRW-G2 ви овозможува да го носите во џеб или во торба, поради што е идеален за работа со датотеки со висока резолуција кога сте во движење. Поврзувањето со еден кабел е сè што е потребно и за пренос на податоци со голема брзина и за напојување.

Спецификации

Оптимизирајте ги високите перформанси на мемориските картички CFexpress Type A и SD UHS-II/UHS-I преку USB-интерфејс. Нудејќи извонредно големи брзини за пренос на податоци преку USB 3.2 Gen 2 и компактен дизајн што е практичен за носење, тој овозможува практичност и подобрување на работниот процес
  • SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)

  • Компатибилност со мемориските картички CFexpress Type A и SD UHS-II/UHS-I од Sony

  • Се испорачува со кабли со високи перформанси за приклучоците USB Type-C® и Type-A

  • Отворот има вдлабнатина што спречува ненамерно исфрлување на картичката и LED-индикатор

  • Извонредно компактен и лесен

Интерфејс
USB3.2 Gen2 x 1
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина