Слика од Читач за мемориски картички XQD / CFexpress од тип B

Функции

Оптимизиран за мемориски картички CFexpress од Sony

Извлечете максимум од мемориските картички CFexpress од Sony преку USB-интерфејсот, овозможувајќи екстремно брзо читање на податоци за да сработите повеќе за пократко време.

Заштедете време со побрзо правење резервни копии

Читачот на картички MRW-G1 го поддржува интерфејсот SuperSpeed USB 3.1 Gen 2. Копирањето и правењето резервни копии од датотеките со голема брзина го забрзуваат работниот процес за да можете побрзо да се вратите на снимањето.  

Поддршка за XQD-мемориските картички од сериите G и M на Sony

Овој читач за картички е сè што ви треба за префрлување податоци од мемориските картички CFexpress и XQD.

Компактен и практичен за носење

Носете го MRW-G1 насекаде. Оваа читач се напојува преку USB-магистралата и може да го носите во џеб, торба или ранец.

Побрз пренос преку USB Type-C и USB 3.1 Gen 2 

Се препорачува поврзување преку приклучокот USB Type-C на вашиот компјутер (што поддржува Thunderbolt 3 или USB 3.1 Gen 2) за многу побрз пренос на податоци. Преносот се врши преку испорачаните кабли „USB Type-C кон USB Type-C“ и “USB Type-C кон USB Type-A“.

Спецификации

Оптимизирајте ги високите перформанси на мемориските картички CFexpress и XQD од Sony преку USB-интерфејс. Овој компактен читач за картички е практичен за носење и нуди пренос на податоци со голема брзина во компјутер, што значително го подобрува работниот процес.
  • Извлечете максимум од брзите перформанси на мемориските картички CFexpress од Sony преку интерфејсот SuperSpeed USB

  • SuperSpeed USB 10 Gbps

  • Компатибилност со CFexpress од тип B од Sony и XQD-мемориски картички од сериите G и M на Sony

  • Вклучени се каблите „USB Type-C кон USB Type-C“ и кабел „USB Type-C кон USB Type-A”

  • Извонредно компактен и лесен

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина