Слика од Читач на XQD/SD картички

Спецификации

Совршено решение за брзо префрлување големи податоци од XQD и SD картички во компјутер. Префрлете податоци од 60 GB за приближно 3 минути.
  • Компатибилност со сите SD мемориски картички од серија XQD и UHS-II

  • SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1)

  • Напојување преку USB магистрала

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина