Објективи со моторизиран зум / Cine

Разгледајте ја обемната палета на наградувани објективи за снимање видео и создавање содржини.

„Моите дела се инспирирани од емоции. Сакам публиката да чувствува одредени емоции кога ги гледа моите филмови кои ќе ги воодушеват.“
                James Matthews |Обединето Кралство
SELC1635G

FE C 16-35 мм T3,1

Целосна слика, C 16-35 мм T3,1

Напреден објектив за видео

Неограничено изразување за креаторите на содржини

Филмски слики со прекрасни ефекти на дефокусирање

Брза рачна контрола за креаторите на содржини

Обемна контрола

Напреден оптички дизајн

BRIGHT NIGHTS - поларна светлина во 8K-резолуција, Норвешка

Ole C. Salomonsen

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Целосна слика, PZ 28-135 мм F4G

Напреден објектив за видео

G-објектив за целосна слика наменет за сериозно снимање

Фиксна максимална решетка F4 низ целиот опсег на зумирање

Создаден за висококвалитетно снимање

Моторизиран зум

Дизајн што е отпорен на прав и влага

SELP28135G

SELP28135G

Portrait of a Kiteboarder | Краток филм снимен со SELP28135G

од Alan Stockdale

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

BTS од „Portrait of a Kiteboarder“ снимен со SELP28135G од Sony

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

SELP18110G

SELP18110G

Super 35 мм/APS-C PZ 18-110 мм F4G

Напреден објектив за видео

За професионално снимање во форматот Super 35 мм/APS-C

Фиксна максимална решетка F4 низ целиот опсег на зумирање

Создаден за висококвалитетно снимање

Моторизиран зум

Дизајн што е отпорен на прав и влага

„Оптика за јасни движења“ E PZ 18-110 мм F4 G OSS 

Sony | Објектив α

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

APS-C 18-105 мм f/4G

Објектив за видео од средна категорија

G-објектив со моторизиран зум до 6x за видеоснимки и фотографии

Еден објектив за различни потреби за фотографирање

Непроменлива максимална решетка од F4

Кружна решетка со 7 ливчиња

Елементите од ED-стакло ефикасно ја намалуваат хроматската аберација

SELP18105G

SELP18105G

Леќа
лого

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Погледнете ја целата наша палета на објективи за пејзажи тука.

БЕСПЛАТНА ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА ОД ЕДНА ГОДИНА*

*Важат правила и услови - само одредени модели - не може да се додаде на други продолжени гаранции.