БАТЕРИИ

Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)

K-SERIES

Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)

Пакување од 2|Пакување од 4

Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Спецификации
  • Однапред наполнети Ni-MH батерии на полнење со капацитет до 2000 mAh (AA)

  • Одлична алтернатива на алкалните батерии, со поголема долготрајност до 3 пати.

  • Идеални за: компјутерски глувчиња, далечински управувачи, часовници, радио приемници, IC рекордери.

  • Добар економичен и еколошки избор.

  • До 1000 полнења

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина