БАТЕРИИ

Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)

G-SERIES

Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)

Пакување од 2|Пакување од 4

Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Слика од Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Спецификации
  • Повеќенаменски и однапред наполнети NiMH батерии на полнење од Sony.

  • Одлична алтернатива на алкалните батерии, со поголема долготрајност до 3,5 пати.

  • Идеални за уреди со голема потрошувачка како играчки, фотоапарати и светилки

  • Добар економичен и еколошки избор.

  • До 500 полнења

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина