Слика од Полнач за батерии NiMH со USB-влез
Спецификации
  • Може да се користи во цел свет: полнете батерии AA/AAA преку USB-приклучоци, вклучувајќи USB AC-адаптери, компјутери и пренослива батерија.

  • Полнете повеќе батерии истовремено, по две или четири одеднаш.

  • Сигурносните функции вклучуваат автоматско прекинување на полнењето, безбедносен тајмер и откривање на батериите кои не се наменети за повеќекратно полнење.

  • Идеални за повеќенаменските уреди: глувчиња, далечински управувачи, часовници, радио приемници, светилки, IC-снимачи, играчки, фотоапарати.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина