БАТЕРИИ

Полнач на батерии NiMH и комплет батерии со висок капацитет

BCG-34HH4GN

Слика од Полнач на батерии NiMH и комплет батерии со висок капацитет
Слика од Полнач на батерии NiMH и комплет батерии со висок капацитет
Спецификации
  • Компактноста со големина на дланка и универзалниот напон AC100 V -240 V го прават идеален за да го понесете на одмор.

  • Вклучени 4 AA батерии со висок капацитет: 2500 mAh. До 3,5 пати поголема долготрајност од алкалните батерии.

  • Идеални за повеќенаменските уреди: глувчиња, далечински управувачи, часовници, радио приемници, светилки, IC рекордери, играчки, фото апарати

  • Полнете најмногу четири батерии одеднаш

  • Сигурносните функции вклучуваат автоматско прекинување на полнењето, безбедносен тајмер и откривање на батериите кои не се наменети за повеќекратно полнење.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина