#SonyCES

Иднината пристигна

Што има ново од Sony

Погледнете ги новите производи и новости од Sony на CES 2020

Неверојатно реална 8K-слика со прекрасен звук

Зачекорете во прекрасниот свет на големите екрани со детали во 8K и гледајте слики што се прецизно усогласени со звукот од екранот. Тенкиот дизајн во вид на плоча ќе ви овозможи да уживате во акцијата.

OLED со црни тонови и чист звук

Моќниот процесор вграден во овој 4K OLED-телевизор создава прекрасна OLED-слика со потполна хармонија од слика и звук. Сето ова има неверојатен дизајн во вид на плоча.

Прекрасно. Реално.

Потонете во звук што доаѓа од сите страни. Толку е реален што ќе се чувствувате како на концерт во живо или како да сте со изведувачот во студио. Со 360 Reality Audio, музиката никогаш не била пореална.

Изложба на телевизор со 360 Reality Audio

Погледнете ги нашите штандови на CES 2020.

Нашата визија за иднината

Најновите технологии што ги нуди Sony, собрани на едно место. Погледнете што друго претстави Sony на CES 2020.

Им помагаме на креаторите да ги реализираат своите соништа

Sony не само што нуди платформи, технологии и искуство со кои креаторите можат целосно да ја реализираат својата замисла, туку и ги создава производите, услугите и просториите што им овозможуваат да ја споделат својата замисла со публика низ целиот свет.

Подобрување на општеството преку безбедност и сигурност

Безбедноста е неопходна општествена потреба и компанијата Sony е посветена да ја овозможи оваа потреба. Со нејзините најсовремени технологии, особено технологиите за обработка на слика и откривање, компанијата Sony има за цел да придонесе во напредокот на општествената инфраструктура и индустријата.

Прочитајте ги новостите

Совршена апликација за CES и повеќе

Бидете поврзани со Sony на настани во текот на целата година. Разгледувајте видеоснимки со нашата апликација, дури и кога сте дома.

Регистрирајте се во MySony

Бидете во тек со сите новости од Sony со тоа што ќе направите MySony сметка.

Погледнете ја нашата прес-конференција на CES 2020