Слика од XS-NW1202E | Сабвуфер од 30 см (12") во кутија

Спецификации

  • Вуфер кој е затворен во заштитна кутија

  • Уживајте во погласен и подлабок бас со конусот од полипропилен од 30 см (12”)

  • Уживајте во максимална излезна моќност од 1800W и номинална излезна моќност од 300W

  • Дупчињата на конусот на вуферот овозможуваат дополнителна цврстина за ниски и прецизни бас тонови

  • Акустичкото изобличување се минимизира со гумените рабови за стабилизирање на удари

Најголема моќност
1800W
Номинална моќност
300W
Тежина
12 кг
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина