Слика од Сабвуфер од 30см (12")
Особини
  • Голема приемна моќностНајголема моќност: 2000W, а номинална влезна моќност: 400W

  • Конус на басот со дупчињаДодадете дополнителна цврстина за ниски и прецизни бас тонови

  • Фреквентен одзив30Hz-1000Hz

  • Впрскан конус без капа од полипропиленОбезбедува погласен и подлабок бас

  • Гумени рабови за стабилизирање на удариМинимизирање на акустичното изобличување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина