Слика од Сабвуфер од 30 см (12") со двојна звучна намотка

Спецификации

  • Голема моќност која достигнува максимум од 2000 W и номинална моќност од 400 W

  • Дизајн со MRC мрежа во вид на саќе за прецизен и моќен бас со минимално изобличување

  • Фреквентен опсег од 20-600 Hz

  • Двослојната мрежа овозможува долг од кој создава звук со побогат бас

  • Стабилни гумени рабови за минимално акустичко изобличување

Големина
12", 30 см
Најголема моќност
2000 W
Номинална моќност
400W
Тежина
5.1
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат