Главна слика XS-AW8
Само уред XS-AW8
Само далечински управувач XS-AW8

Спецификации и функции

Слушајте побогат звук во автомобилот со компактниот и напојуван сабвуфер XS-AW8. Тенкиот дизајн овозможува инсталација во тесни отвори и ќе го исполни вашиот автомобил со чист и динамички бас со максимална моќ од 160 W (75 W RMS). Испорачаниот жичен далечински управувач нуди практична контрола на јачината од возачкото седиште.
  • Плиток сабвуфер од 8" (20 см) со голем од

  • Затворено алуминиумско куќиште со мала резонанца и длабочина од 3 1/8" (7,8 см)

  • Вграден засилувач со голема моќ (максимум 160 W /75 W RMS) и филтер за ниски фреквенции

  • Линиски влез и влез за голема јачина (за звучници)

  • Испорачан жичен далечински управувач за контрола на јачината

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат