Слика од 3-системски звучници од 6 x 9" (16 x 24 см)
Слика од 3-системски звучници од 6 x 9" (16 x 24 см)

Спецификации

Слушајте ги гласно омилените песни додека возите со 3-системските звучници XS-GTF6939. Опремени се со конусен вуфер со композитна PP-матрица за силен бас, а имаат и голема приемна моќ за зголемување на јачината на звукот без да се намали квалитетот на звукот.
  • Конусен вуфер со композитна PP-матрица за длабок и моќен бас

  • Голема приемна моќ со максимална моќност од 420 W и RMS-моќност од 60 W

  • Супер високотонец за проширување на високите фреквенции

  • Идеално дизајнирани за главни уреди од Sony со електронско коло за EXTRA BASS

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина