Слика од 3-системски звучници од 13 см
Слика од 3-системски звучници од 13 см
Слика од 3-системски звучници од 13 см

Спецификации

Слушајте ги гласно омилените песни со 3-системските звучници XS-GTF1339. Опремени се со конусен вуфер со матрица направена од арамид, карбонски влакна и HOP (Highly Oriented Polyolefin) за силен бас, а имаат и голема приемна моќ за да можете да ја зголемите јачината на звукот без да се намали квалитетот на звукот.
  • Конусен вуфер HOP ACFM за остар и моќен звук

  • Голема приемна моќ со максимална моќност од 230 W и RMS-моќност од 35 W

  • Супер високотонец за проширување на високите фреквенции

  • Идеално дизајнирани за главни уреди од Sony со електронско коло за EXTRA BASS

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина