3-СИСТЕМСКИ КОМПОНЕНТНИ ЗВУЧНИЦИ ОД 6” ½ (16 СМ)

Слушајте моќен звук додека возите

XSGS1631CZ.U

3-системски звучници со целосен опсег со вуфер MRC, среднотонец од 3" 1/2 (8 см) и максимална излезна моќност од 320 W.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница