Слика од 3-системски компонентни звучници од 6” ½ (16 см)
Слика од 3-системски компонентни звучници од 6” ½ (16 см)

Спецификации

Овој систем со 3-системски компонентни звучници се одликува со нашиот оригинален конус MRC со матрица со влакна од арамид, новосоздаден среднотонец од 3" 1/2 (8 см) со неодимиумски магнет за извонреден одзив, како и компактен заден дел за лесна инсталација.
  • Голема моќност со максимална вредност од 320 W и номинална излезна моќност RMS од 120 W

  • Вуфер MRC од 6" 1/2 (16 см) со матрица со влакна од арамид за моќен и длабок бас

  • Среднотонец MRC од 3" 1/2 (8 см) со матрица со влакна од арамид за остри и јасни средни тонови

  • Високотонци со мека купола од 1" (25 мм) за јасни високи тонови и пошироко распространување

Конфигурација
Посебен вид, 3-системски
Најголема моќност
320 W
Ефективен фреквентен опсег
30 - 30.000 Hz
Најголема моќност
120 W
Излезен притисок на звукот
87±2 dB (1 W, 1 м)
Фреквенција на свртница
500 Hz/5.000 Hz
Импеданса (оми)
4
Номинална моќност, IEC 268-5
65 W

Што има во пакетот

Упатство за употреба, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат