Слика од 2-системски компонентни звучници од 16 см (6,3")
Слика од 2-системски компонентни звучници од 16 см (6,3")

Спецификации

  • Уживајте во голема моќност со максимална вредност од 320 W и номинална излезна моќност од 75 W

  • Конусот на вуферот од целуларен материјал засилен со мика (MRC) нуди дополнителна цврстина за ниски и прецизни бас тонови

  • Високотонци со мека купола од 25 мм за јасни високи тонови и пошироко распространување

  • Акустичкото изобличување се минимизира со гумените рабови

Големина
16 см, 6'1/2
Најголема моќност
320W
Номинална моќност, IEC 268-5
75W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат