2-СИСТЕМСКИ КОАКСИЈАЛНИ ЗВУЧНИЦИ ОД 16 СМ (6,3")

Звук кој ќе ве забавува за време на патувањата

XSGS1621.U

Коаксијални 2-системски звучници со целосен опсег, максимална моќност од 400 W, номинална излезна моќност од 100 W, MRC конусен вуфер

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница