КОМПОНЕНТНИ СУПЕР ВИСОКОТОНЦИ ОД 2,5 СМ (1”)

Почувствувајте ја најголемата веродостојност на звукот при патувањата

XSGS1.U

Компонентни супер високотонци од 2,5 см (1”) со ултра висок фреквентен опсег и дизајн однапред.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница