3-СИСТЕМСКИ КОАКСИЈАЛНИ ЗВУЧНИЦИ ОД 16X24 СМ (6X9”)

Звучници со извонреден бас и целосен опсег оптимизирани за усогласени ресивери од Sony

XSFB6930.U

Три-системски коаксијални звучници со MRC вуфер и приемна моќност со високи перформанси

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница