2-СИСТЕМСКИ КОАКСИЈАЛНИ ЗВУЧНИЦИ ОД 16x24 СМ (6x9”)

Засилете ја секоја песна

XSFB6920E.EUR

2-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”) со вуфер што содржи мика, PEI конусен високотонец и дизајн кој заштедува простор.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница