ЗВУЧНИЦИ И САБВУФЕРИ

XS-FB6920E | 2-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)

XS-FB6920E
Слика од XS-FB6920E | 2-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)
Слика од XS-FB6920E | 2-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)
Слика од XS-FB6920E | 2-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)
Слика од XS-FB6920E | 2-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)
Слика од XS-FB6920E | 2-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)

Спецификации

Засилете ја секоја песна со овие големи 2-системски звучници. Вуферот и конусниот високотонец со матрица од мика создаваат звук со целосен фреквентен опсег што го исполнува целиот автомобил, а јасноста на звукот не се губи дури и при голема јачина на звукот благодарение на приемната моќност со врвни перформанси.
  • Конусен вуфер со матрица од мика за длабок бас со брз одзив

  • PEI конусен вуфер за јасни високи тонови

  • Звук без изобличувања со голема приемна моќност

  • Фреквентен опсег од 50 Hz–22 kHz

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

ГОЛЕМИНА
16x24 см, 6"x9"
НАЈГОЛЕМА МОЌНОСТ
420 W
RMS-МОЌНОСТ
60W
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
50W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина