Слика од XS-FB1620E | 2-системски коаксијални звучници од 16 см (6,5”)
Слика од XS-FB1620E | 2-системски коаксијални звучници од 16 см (6,5”)
Слика од XS-FB1620E | 2-системски коаксијални звучници од 16 см (6,5”)
Слика од XS-FB1620E | 2-системски коаксијални звучници од 16 см (6,5”)
Слика од XS-FB1620E | 2-системски коаксијални звучници од 16 см (6,5”)

Спецификации

Извлечете уште повеќе од музиката во автомобилот со овие 2-системски звучници. Вуферот и балансираниот високотонец со купола создаваат звук со целосен фреквентен опсег што го исполнува целиот автомобил, а јасноста на звукот не се губи дури и при голема јачина на звукот благодарение на приемната моќност со врвни перформанси.
  • HOP вуфер со матрица од арамид и карбонски влакна за богат бас и јасни вокали

  • PEI балансиран високотонец со купола за јасни високи тонови

  • Звук без изобличувања со голема приемна моќност

  • Фреквентен опсег од 55 Hz–24 kHz

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

ГОЛЕМИНА
16 см, 6" 1/2
НАЈГОЛЕМА МОЌНОСТ
260 W
RMS-МОЌНОСТ
45W
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
40W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина