Слика од XS-FB1330 | 3-системски коаксијални звучници од 13 см (5,1”)
Слика од XS-FB1330 | 3-системски коаксијални звучници од 13 см (5,1”)
Слика од XS-FB1330 | 3-системски коаксијални звучници од 13 см (5,1”)
Слика од XS-FB1330 | 3-системски коаксијални звучници од 13 см (5,1”)

Спецификации

  • MRC вуфер за длабок бас со брз одзив

  • Уживајте во приемна моќност со високи перформанси

  • Супер високотонец за проширување на високите фреквенции

  • Идеално дизајниран за главни уреди од Sony со Mega Bass

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

ГОЛЕМИНА
13 см, 5" 1/4
НАЈГОЛЕМА МОЌНОСТ
240W
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
35W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина