Слика од XS-FB1030 | 3-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)
Слика од XS-FB1030 | 3-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)
Слика од XS-FB1030 | 3-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)
Слика од XS-FB1030 | 3-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)

Спецификации

Добијте повеќе од очекуваното со малите, но моќни 3-системски коаксијални звучници XS-FB1030. MRC конусниот вуфер, високотонецот со купола и супер високотонецот овозможуваат јасен и балансиран звук со целосен фреквентен опсег. Дизајнот за заштеда на просторот и минималната големина го поедноставуваат инсталирањето. Поврзете ги директно со совршено усогласените главни уреди од Sony со Mega Bass. Вашиот систем ќе репродуцира звук како никогаш досега со длабок и моќен бас!
  • MRC вуфер за длабок бас со брз одзив

  • Уживајте во приемна моќност со високи перформанси

  • Супер високотонец за проширување на високите фреквенции

  • Идеално дизајниран за главни уреди од Sony со Mega Bass

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

ГОЛЕМИНА
10 см, 4"
НАЈГОЛЕМА МОЌНОСТ
220W
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
30W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина