2-СИСТЕМСКИ КОАКСИЈАЛНИ ЗВУЧНИЦИ ОД 10 СМ (4”)

Уживајте во помоќен звук во автомобилот со овие мали звучници

XSFB1020E.EUR

2-системски коаксијални звучници од 10 см (4”) со балансиран високотонец со купола и приемна моќност со врвни перформанси.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница