Слика од XS-FB1020E | 2-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)
Слика од XS-FB1020E | 2-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)
Слика од XS-FB1020E | 2-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)
Слика од XS-FB1020E | 2-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)
Слика од XS-FB1020E | 2-системски коаксијални звучници од 10 см (4”)

Спецификации

Уживајте во помоќен звук во автомобилот со овие мали, но моќни 2-системски звучници. Вуферот и балансираниот високотонец со купола создаваат звук со целосен фреквентен опсег што го исполнува целиот автомобил, а јасноста на звукот не се губи дури и при голема јачина на звукот благодарение на приемната моќност со врвни перформанси.
  • HOP вуфер со матрица од арамид и карбонски влакна за богат бас и јасни вокали

  • PEI балансиран високотонец со купола за јасни високи тонови

  • Звук без изобличувања со голема приемна моќност

  • Фреквентен опсег од 70 Hz–24 kHz

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

Големина
10 см, 4"
Најголема моќност
210 W
Најголема моќност
30W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина