Главна слика XS-AW8
Само уред XS-AW8
Само далечински управувач XS-AW8

Функции

Беспрекорна елеганција

Извонредно елегантен и плиток сабвуфер

Нема простор за голем сабвуфер? Со длабочина од само 3 1/8" (7,8 см), напојуваниот сабвуфер XS-AW8 може да се монтира во тесни отвори во вашето возило и да создаде моќен бас низ целиот автомобил.

Оптимално дизајниран звучник

Оптимално дизајниран звучник и алуминиумско куќиште со мала резонанца

За да создаде моќен бас во својата компактна форма, тенкото куќиште содржи сабвуфер со уникатна и цврста мембрана. Вградениот засилувач содржи и цврст ладилник за заштита на звучникот и засилувачот што не предизвикува несакани вибрации и хармонични изобличувања.

Испорачан жичен далечински управувач

Испорачан жичен далечински управувач

Испорачаниот жичен далечински управувач ви овозможува да ја прилагодувате јачината на звукот на сабвуферот од возачкото седиште.

Максимум 160 W (75 W RMS)

Максимална излезна моќ од 160 W (75 W RMS)

Исполнете го автомобилот со чист и динамички бас од 160 W (75 W RMS) со нашето оригинално електронско коло за напојување. Засилувачот со усогласена класа A/B е дизајниран да создава многу моќен и природен звук без изобличување дури и при големи нивоа на јачина.

Високо ниво на влез

Влез за голема јачина/Линиски влез за звук

Што ако користите фабричко радио што нема излези за предзасилувач? Поврзете ги излезите за звучници на вашиот приемник со влезовите за голема јачина. Ако приемникот има излези за аудио сигнали, тогаш поврзете ги со терминалите CH1(R) и CH2(L). Компатибилноста со излези од 5 V ви овозможува да користите влезни аудио сигнали со поголем напон за да добиете сигнали со чист звук и помалку надворешен шум.

Еднострани контроли

Приклучоци и контроли на истата страна

Приклучоците и контролите на засилувачот се поставени на иста страна заради лесна инсталација и прилагодување. Засилувачот има варијабилен филтер за ниски фреквенции заради лесно поврзување со најразлични извори, вклучувајќи и влезови со јачина за звучници. Дополнителен преклопник ви овозможува да ја прилагодите излезната фаза за сабвуферот, за да спречите послаб одзив на басот поради поништување на фазата предизвикано од другите звучници на вашиот систем.

Спецификации

Слушајте побогат звук во автомобилот со компактниот и напојуван сабвуфер XS-AW8. Тенкиот дизајн овозможува инсталација во тесни отвори и ќе го исполни вашиот автомобил со чист и динамички бас со максимална моќ од 160 W (75 W RMS). Испорачаниот жичен далечински управувач нуди практична контрола на јачината од возачкото седиште.
  • Плиток сабвуфер од 8" (20 см) со голем од

  • Затворено алуминиумско куќиште со мала резонанца и длабочина од 3 1/8" (7,8 см)

  • Вграден засилувач со голема моќ (максимум 160 W /75 W RMS) и филтер за ниски фреквенции

  • Линиски влез и влез за голема јачина (за звучници)

  • Испорачан жичен далечински управувач за контрола на јачината

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина