Звук кој ќе ве придвижи

Без разлика дали сакате да слушате гласна музика покрај вода или за време на секојдневните патувања, аудио системите од Sony овозможуваат безбедно и лесно поврзување и контролирање на музиката во движење.

Најдобар звук во автомобилот

Внесете нова енергија и чувства во секоја песна со нашите најнови аудио производи за во автомобил - вклучувајќи го и приемникот RSX-GS9, засилувачот XM-GS4 и супер високотонците XS-GS1.

Музика за секое патување

Иновативните аудио системи од Sony ја олеснуваат контролата на вашата музика во движење додека патувате.

Слика од видео ресивер и плеер од Sony
Забавувајте се и движете се

Забавувајте ги патниците и движете се низ менијата со овие ресивери со големи и прекрасни екрани.

Слика од паметен телефон од Sony кој контролира ресивери и плеери во автомобил
Контролирано со паметен телефон

Вашиот паметен телефон го контролира екранот на овие стерео уреди со Bluetooth® и USB.

Слика од звучник од Sony со моќен бас
Звучници со моќен бас

Звучниците кои заштедуваат простор идеално се вклопуваат со главните уреди од Sony со Mega Bass.