Слика од XM-S400D | Стерео засилувач од класа D
Слика од XM-S400D | Стерео засилувач од класа D
Слика од XM-S400D | Стерео засилувач од класа D
Слика од XM-S400D | Стерео засилувач од класа D

Спецификации

Засилете ја музиката во автомобилот со стерео засилувачот XM-S400D. Секој од 4-те канали на засилувачот нуди динамичен звук од 100 W, а филтрите за ниски и високи фреквенции го делат фреквентниот опсег за да создадат попрецизно звучно поле. Влезовите на звучниците ја олеснуваат инсталацијата, дури и со интегрирани главни уреди.
  • Технологија за засилување од класа D за голема моќ

  • Максимална излезна моќ од 100 W x 4

  • Филтри за ниски и високи фреквенции за прецизен звук

  • Влезовите на звучниците ја откриваат моќноста за едноставна инсталација

  • Електронско коло за заштита од преголем напон и заштита на влезовите на звучниците

Конфигурација на канали
4 канали
Макс. моќност на канали при 4 оми
100 W x 4
Фреквентен одзив
Од 20 Hz до 20 kHz
Тежина
0,46 кг
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина