Слика од XM-GS100 | Стерео засилувач од класа D
Слика од XM-GS100 | Стерео засилувач од класа D
Слика од XM-GS100 | Стерео засилувач од класа D
Слика од XM-GS100 | Стерео засилувач од класа D
Слика од XM-GS100 | Стерео засилувач од класа D

Спецификации

Компактното куќиште на засилувачот XM-GS100 и поставувањето на приклучоците од една страна нудат повеќе опции за монтирање и максимална излезна моќност. Вградената активна термичка контрола ја регулира работната температура на уредот за да овозможи стабилна и долготрајна репродукција при голема јачина на звукот, а динамичкото намалување на изобличувањето овозможува репродукција со јасен бас.
  • Голема излезна моќност од 330W

  • 600 W (при 4 оми), 1100 W x 1 (при 2 оми)

  • Активна термичка контрола за стабилна репродукција

  • Динамичко намалување на изобличувањето за јасен звук

  • Нископропусен филтер

Конфигурација на канали
Моно
Макс. моќност на канали при 4 оми
600 W x 1
Maкс. моќност на каналите во конфигурацијата при 2 оми
1100 W x 1
Фреквентен одзив
10-300 Hz
ТЕЖИНА
2,5 кг

Што има во пакетот

Гарантен лист, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина