Моќта на обработката на слика

Без разлика каде се наоѓате и каде одите, Sony α или Cyber-shot® фото апаратите ќе ви овозможат прецизност, стил и практична употреба, за снимање на посебните моменти во ваш сопствен стил.

Запознајте се со семејството на Sony

Без оглед дали снимате пријатели или неверојатно зајдисонце, фотоапаратите од Sony ќе ви ја олеснат задачата. Но кој? Користете го нашиот водич за да ги откриете фотоапаратите Cyber-shot™ и α со E-приклучок и A-приклучок.

Sony Cyber-shot™ фотоапарат

Cyber-shot™ фото апарати

Палетата на Cyber-shot™ фото апарати се протега од моделите "насочи и фотографирај" за вашето секојдневие, па сè до врвните модели кои обезбедуваат професионален квалитет.

Фотоапарат со E-приклучок од Sony

α фото апарати со E-приклучок

Уживајте во квалитетот и перформансите на DSLR апарат, но со двапати помали димензии и тежина. α фото апаратите со E-приклучок се одликуваат со заменливи објективи и големи чувствителни Exmor® сензори.

Фотоапарат со A-приклучок од Sony

α фото апарати со A-приклучок

Фото апаратите со максимална големина нудат бројни функции и користат широка палета на објективи со A-приклучок, како и забавно, интересно снимање на професионални фотографии.

Објективи од иднината, од Sony

Високата резолуција и прекрасното дефокусирање се обединуваат во објективи кои ќе ви обезбедат врвни перформанси дури и со најнапредните фотоапарати во претстојните години.

Палета објективи од Sony

Стакло за апарати од врвна класа

Нови објективи, нови можности

Од зумирање до макро, широката палета објективи од Sony ви овозможува да снимате различни светови. Од архитектонски детали од четвртиот кат до најситните капки, нашите објективи ви ја реализираат визијата.

Поголема креативност со дополнителната опрема

Подобрете ги фотографиите со палетата на галантерија—приклучете визир, надворешен блиц, микрофон или друг додаток во приклучокот за галантерија и ослободете ја вашата креативност.

Објектив од Sony

Lens-style камери

Сигурни приклучоци за паметен телефон и меки торбички за носење за заштита на вашата опрема.

Sony Cyber-shot™ фотоапарат

Cyber-shot™ фото апарати

Мемориски картички, батерии и торби кои ќе ви помогнат да ги снимите, складирате и споделите вашите фотографии.

Фотоапарат α со заменливи објективи

Фотоапарати α со заменливи објективи

Блицови, микрофони, вертикални држачи и други уреди кои ќе ја подигнат вашата креативност на повисоко ниво.

ЗА СОПСТВЕНИЦИ