ОБЈЕКТИВ СО E-ПРИКЛУЧОК SELP18200

Рамномерно телефото зумирање за видео снимки

SELP18200.AE

Објектив за зумирање при снимање видео од 18-200мм со E-приклучок и F3,5-6,3. Вградени контроли за рамномерно зумирање при снимање видео записи, брз автоматски фокус и оптички SteadyShot

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница