ОБЈЕКТИВ ЗА ТЕЛЕКОНВЕРЗИЈА ОД 2X

Опсег до 2x со извонредна оптика и користење

SEL20TC.ALL

Телеконвертор од 2x што воопшто не ги менува перформансите на G Master.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница