Страничен приказ од предна страна на сенилото за објектив
Објектив прикачен на SEL2070G

Спецификации

Сенило за објективот SEL2070G
  • Димензии (диј. × Д): 95,7 x 34,6 мм (3 7/8 x 1 3/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 22,9 гр. (0,9 oz.)

  • Во форма на цвет, во вид на бајонет

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт