Слика од ALC-SH172

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 95,3 x 26,8 мм (3 7/8 x 1 1/16 инчи)

  • Тежина (прибл.): 20,4 гр. (0,8 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт