Слика од производот ALC-SH171

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 79 x 29,5 мм (3 1/8 x 1 3/16 инчи)

  • Тежина (прибл.): 16,1 гр. (0,6 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт