Слика од производот ALC-SH170

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 78,1 x 25,4 mm (3 1/8 x 1 инчи)

  • Тежина (прибл.): 12,5 гр. (0,5 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт