Слика од производот ALC-SH169

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 83,5 x 25,4 мм (3 3/8 x 1 инчи)

  • Тежина (прибл.): 13,5 гр. (0,5 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт