Слика од производот
Страничен приказ од задна страна на сенилото за објектив

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 103,9 мм × должина 42,0 мм (4 1/8 инчи X 1 11/16 инчи)

  • Тежина (прибл.): 38,8 гр. (1,4 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт