Слика од производот ALC-SH167
Слика од производот ALC-SH167

Спецификации

  • Димензии (диј. x дол.): 112 мм x 76 мм (4 1/2 инчи x 3 инчи)

  • Тежина (прибл.) 108,9 гр. (3,9 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт