Слика од производот

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 61,1 x 16,8 мм (2 1/2 x 11/16 инчи)

  • Тежина (прибл.): 11,8 гр. (0,5 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт