Слика од производот

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 73 x 22,3 мм (2 7/8 x 29/32 инчи)

  • Тежина (прибл.): 20,4 гр. (0,8 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт