Слика од производот ALC-SH164

Спецификации

  • Димензии (диј. × Д): 89,5 x 35,3 мм (3 5/8 инчи x 1 7/16 инчи)

  • Тежина (прибл.): 38,9 гр. (1,4 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт