Слика од ALC-SH163

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 98 x 47 мм (3 7/8 X 1 7/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 52,9 гр. (1,9 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт